Nieuws /

Routes jubileumeditie Fiets4Daagse Hoorn bekend!

De routes van de jubileumeditie van de Fiets4Daagse Hoorn zijn bekend! Vier dagen lang kan je er op je E-bike, aangepaste, toer of sportieve fiets op uit in de prachtige Westfriese omgeving. De routes van deze 10e editie van de Fiets4Daagse Hoorn liggen als een klaverblad in en rondom Hoorn en laten je kennis maken met dit unieke landschap. 

Zo wordt de Fiets4Daagse op woensdag 2 mei gestart met de Tulpenroute langs de bloeiende tulpenvelden. Op donderdag 3 mei wordt er verder gefietst tijdens de Westfrieslandroute, waar je wordt getrakteerd op de mooiste stukjes Westfriesland. Vrijdag 4 mei volgt de Zuiderzeeroute richting Enkhuizen. Deelnemers aan de 30 km route kunnen hier kiezen voor een rit met de museumboot en de museumtram. De laatste kilometers worden op zaterdag 5 mei gemaakt tijdens de Markermeerroute met een feestelijke finish op de Roode Steen in hartje Hoorn!

Meer informatie over de routes!

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief