• Nieuws
  • Doe mee aan de NHD fotowedstrijd!

Doe mee aan de NHD fotowedstrijd!

Het Noordhollands Dagblad organiseert ook dit jaar een fotowedstrijd tijdens de Fiets4Daagse Hoorn. Foto’s die iets met de Fiets4Daagse Hoorn 2018 te maken hebben, komen in aanmerking voor plaatsing in de krant. Inzenden van foto’s kan tot een aantal dagen na het evenement via de website van het Noordhollands Dagblad (www.nhd.nl).

Ook kan je je bij het Noordhollands Dagblad nog opgeven voor de duofiets actie. Het nieuwe doel van de Fiets4Daagse Hoorn, de Raisin Hope Foundation Nederland, is inspiratie voor deze speciale actie tijdens de komende Fiets4Daagse Hoorn. E-bike Store Hoorn, partner van Fiets4Daagse Hoorn, stelt een elektrische duofiets beschikbaar. Wie daar een van de vier dagen gratis op wil rijden, kan zich opgeven. Mail naar redactie.wef@nhd.nl, met als onderwerp ‘duofiets’. Vermeld uw motivatie, of u bestuurder of passagier wil zijn en eventueel een voorkeurdag.