• Nieuws
  • Hans en Greet Koppies: 10 jaar Fiets4Daagse Hoorn!

Hans en Greet Koppies: 10 jaar Fiets4Daagse Hoorn!

De Fiets4Daagse Hoorn viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! Ook Hans en Greet Koppies uit Blokker fietsen dit jaar al voor de tiende keer mee. Wat een prestatie! ‘’Wij fietsen elk jaar de 50 km, en fietsen elke dag nog 9 km extra om heen en weer naar huis te gaan.’’ Hans en Greet beschouwen de Fiets4Daagse als een kleine vakantie. ‘’Het is elke keer weer heel gezellig. De routes zijn goed aangegeven waardoor je bijna niet fout kan fietsen. Ook bij de stempelposten is het altijd gezellig en is er tijd voor een kort praatje en wat lekkers.’’ Hans en Greet kijken er erg naar uit om voor de tiende keer mee te doen. ‘’We hebben elk weerstype wel meegemaakt, hopelijk hebben we dit jaar mooi weer. We gaan er weer voor!’’