• Nieuws
  • Late Bird inschrijving

Late Bird inschrijving


De voorinschrijving van de Fiets4Daagse Hoorn sluit op 16 april om 23:59 uur. Wie de deadline heeft gemist kan gebruik maken van de gloednieuwe Late Bird inschrijving. Deze inschrijving gaat van start op 17 april om 09:00 uur.  Wat is het verschil met de reguliere voor-inschrijving? Je kunt je via de Late Bird inschrijving nog steeds online inschrijven via de website van de Fiet4Daagse Hoorn. Het inschrijftarief blijft gelijk. Het enige dat verandert is dat het stuurbordje opgehaald moet worden bij de servicedesk op het evenement. Dit kan met de bevestigingsmail met daarin het stuurbordnummer die op de maandag voor het evenement verzonden zal worden. Deze stuurbordjes zijn niet voorzien van naam.

[button url=”https://registration.mylaps.com/fiets4daagse-hoorn/” label=”Schrijf je hier in!”]