• Informatie

Informatie

Late Bird inschrijving
De voorinschrijving van de Fiets4Daagse Hoorn sluit op 16 april om 23:59 uur. Wie de deadline heeft gemist kan gebruik maken van de gloednieuwe Late Bird inschrijving. Deze inschrijving gaat van start op 17 april om 09:00 uur.  Wat is het verschil met de reguliere voor-inschrijving? Je kunt je via de Late Bird inschrijving nog steeds online inschrijven via de website van de Fiet4Daagse Hoorn. Het inschrijftarief blijft gelijk. Het enige dat verandert is dat het stuurbordje opgehaald moet worden bij de servicedesk op het evenement. Dit kan met de bevestigingsmail met daarin het stuurbordnummer die op de maandag voor het evenement verzonden zal worden. Deze stuurbordjes zijn niet voorzien van naam.

Combi-inschrijving Fiets4Daagse Noord-Holland
Ook dit jaar kan je een combi-inschrijving doen. Je kunt je dan inschrijven voor de Fiets4Daagse Hoorn én de Fiets4Daagse Alkmaar. Je ontvangt dan een passe-partout onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland. Let bij je inschrijving goed op bij welke pagina je je inschrijft. Schrijf je je in op de pagina Fiets4Daagse Hoorn, dan fiets je alleen deze Fiets4Daagse. Als je je inschrijft via de pagina combi-inschrijving Fiets4Daagse Noord-Holland, dan fiets je de Fiets4Daagse Hoorn én de Fiets4Daagse Alkmaar. De Fiets4Daagse Hoorn vindt plaats van 2 t/m 5 mei 2018. De Fiets4Daagse Alkmaar van 4 t/m 7 juli 2018. 

Je kunt je hier inschrijven voor de Fiets4Daagse Hoorn. Voor de combi-inschrijving Fiets4Daagse Noord-Holland, klik hier!