Verblijf Hotel van der Valk

De Fiets4Daagse Hoorn is uitstekend te combineren met een korte vakantie in eigen land. Een goed verblijf is makkelijk geregeld. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Arrangementen Van der Valk Hotel Hoorn
De Fiets4Daagse Hoorn is het ultieme weekje weg in eigen land. Zeker als je verblijft in het Van der Valk Hotel in Hoorn, door het hotel worden in samenwerking met de organisatie stichting sportevenementen Le Champion arrangementen voor vier of vijf nachten samengesteld. Combineer jouw fietsvierdaagse met een verblijf in Van der Valk Hotel Hoorn (met casino én bioscoop) en geniet van de Westfriese & culinaire gastvrijheid. De arrangementen zijn inclusief startbewijs voor de Fiets4Daagse Hoorn. Kijk hier naar de aanbieding van Hotel Hoorn. Je kunt ook bellen naar 0229-799060 of stuur een e-mail naar frontoffice@hoorn.valk.com.

Vrienden op de Fiets
Vrienden op de Fiets biedt fietsers, die meerdaagse tochten willen maken, de mogelijkheid om overal onderdak te kunnen vinden. Vrienden op de Fiets onderhoudt een uitgebreid netwerk van logeeradressen verspreid over het gehele land. Meer informatie: www.vriendenopdefiets.nl.

Overig
De volgende accommodaties bevinden zich eveneens in de omgeving van Hoorn.


Verder kan de VVV Hoorn meer informatie verschaffen over hotels en campings: www.vvvhoorn.nl. Ook op www.schiereiland.nl en www.vvvmedemblik.nl kun je meer vinden over accommodaties in de omgeving van Hoorn.