• Nieuws
  • Musea openen hun deuren!

Musea openen hun deuren!

Meedoen aan de Fiets4Daagse Hoorn betekent niet alleen genieten van de prachtige Westfriese omgeving, maar ook van de culturele bezienswaardigheden in deze regio. Van woensdag 2 t/m zaterdag 5 mei bestaat voor de vierdaagse deelnemers de mogelijkheid om een groot scala aan musea te bezoeken. Tijdens de Fiets4Daagse kun je op vertoon van het deelnemersboekje of je museumjaarkaart enkele musea tegen een gereduceerd tarief bezoeken. Op deze manier biedt de Fiets4Daagse Hoorn de perfecte combinatie van sportiviteit, natuur én cultuur. 

Enkele musea die tijdens de Fiets4Daagse Hoorn bezocht kunnen worden zijn:
– Museumstoomtram Hoorn-Medemblik
– Museum van de 20e eeuw
– Zuiderzeemuseum
– Wagyu-boerderijk Het Koeienhuis
– Westfries Museum
– Museumboerderij West-Frisia
– Historische Dorpskerk Opperdoes.
– Museum Broekerveiling