Vrijwilligers

Tijdens de Fiets4Daagse Hoorn worden de stempelposten bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel en versnapering ontvangen. De parcoursleiders zorgen ervoor dat de route goed en duidelijk is uitgepijld. Ook dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. Natuurlijk zijn er op de start- en finishlocatie ook vrijwilligers aanwezig, die zorgen voor een goeie doorstroming en natuurlijk de welverdiende medaille bij de finish. Al met al zijn er 140 vrijwilligers actief om dit evenement mogelijk te maken.

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Fiets4Daagse Hoorn, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu via onderstaande button aan als vrijwilliger! Het is natuurlijk ook leuk om je vriend, vriendin of kennis die meedoet tijdens de Fiets4Daagse Hoorn aan te moedigen en gelijk een steentje bij te dragen aan de organisatie. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl