Inschrijven

Volgend jaar zal de 13e editie van de Fiets4Daagse Hoorn van dinsdag 2 t/m 5 mei plaatsvinden. De inschrijving opent medio december. Deze ontdekkingstocht door Westfriesland mag jij niet missen!

De inschrijfgelden van de Fiets4Daagse Hoorn zijn voor elke afstand, 30, 50 of 70 km, gelijk. We willen bij je inschrijving wel graag weten welke afstand je wilt rijden, maar als je een dag minder of juist meer wilt fietsen, dan is dat geen enkel probleem. Jeugd t/m 16 jaar betaalt een gereduceerd tarief. Naast de volledige Fiets4Daagse kun je ook kiezen voor een Halve4Daagse of een 1Daagse familietocht van 20 kilometer.
Inschrijving gesloten

Volledige Fiets4Daagse Hoorn


Early bird*Regulier*
Volwassenen€ 23,-€ 25,-
Jeugd (t/m 16 jaar)€ 9,50,-
€ 11,-

Halve Fiets4Daagse (4 & 5 mei) en 1Daagse (5 mei)


Early bird*Regulier*
Halve4Daagse volwassenen€ 15,-
€ 16,50
Halve4Daagse jeugd (t/m 16 jaar) € 6,-
€ 7,50
1Daagse op 5 mei (één tarief) € 5,-
€ 6,-

* Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Early Bird als de Reguliere inschrijving).

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

De Museumboot en Museumstoomtram
Tijdens dag 1 van de Fiets4Daagse Hoorn kunnen deelnemers aan de 30 km genieten van een historische overtocht. De Stoommuseumboot vanuit Enkhuizen brengt je naar Medemblik om vervolgens over te stappen op de Museumstoomtram van Medemblik terug naar Hoorn. De fietsen zullen door organisatie weer naar Hoorn vervoerd worden. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 10,-. 
Word lid van Le Champion
Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word net als ruim 20.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion. Le Champion geeft leden graag iets meer.

Als lid van Le Champion krijg je meteen 3 euro korting op je deelname aan de Fiets4Daagse Hoorn. Verder mag jij je voor de sportevenementen die altijd snel zijn uitverkocht zoals de Dam tot Damloop, Alkmaar City Run by night en Fjoertoer Egmond als eerste inschrijven en heb je gegarandeerd een startbewijs. Daarnaast start je altijd in een gunstige startgroep, kun je gratis deelnemen aan de vele clubwandeltochten en krijg je korting bij speciaalzaken en op alle andere fietsevenementen. Ook ontvang je 4x per jaar het Le Champion magazine.

Lid ben je al voor € 32,- per jaar. Wil je je gezin ook laten profiteren van het lidmaatschap? Kies dan voor het gezinslidmaatschap voor maar € 6,50 extra per persoon. Word nu lid van Le Champion.