Inschrijven

De inschrijving van de Fiets4Daagse Hoorn 2022 is geopend! Deze ontdekkingstocht door West-Friesland mag jij niet missen!

De inschrijfgelden van de Fiets4Daagse Hoorn zijn voor elke afstand, 30, 50 of 70 km, gelijk. We willen bij je inschrijving wel graag weten welke afstand je wilt rijden, maar als je een dag minder of juist meer wilt fietsen, dan is dat geen enkel probleem. Jeugd t/m 16 jaar betaalt een gereduceerd tarief.

Naast de volledige Fiets4Daagse kun je ook kiezen voor een Halve4Daagse of een 1Daagse familietocht van 20 kilometer.
Inschrijving geopend!

Inschrijven
Volledige Fiets4Daagse Hoorn


Early bird*Regulier (vanaf 21 april)*
Volwassenen€ 23,-€ 25,-
Jeugd (t/m 16 jaar)€ 9,50,-
€ 11,-

Halve Fiets4Daagse en 1Daagse


Early bird*Regulier (vanaf 21 april)*
Halve4Daagse volwassenen€ 15,-
€ 16,50
Halve4Daagse jeugd (t/m 16 jaar) € 6,-
€ 7,50
1Daagse op 5 mei (één tarief) € 5,-
€ 6,-

* Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Early Bird als de Reguliere inschrijving).

Wij hebben er vertrouwen in dat de Fiets4Daagse Hoorn 2022 op 2 t/m 5 mei op een veilige manier kan plaatsvinden. Mocht het evenement dit jaar niet door kunnen gaan, dan ontvangen alle deelnemers restitutie van het inschrijfgeld, met aftrek van de kosten die Le Champion al in de voorbereiding heeft gemaakt.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

Word lid van Le Champion
Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word net als ruim 19.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion. Le Champion geeft leden graag iets meer.

Als lid van Le Champion krijg je meteen 3 euro korting op je deelname aan de Fiets4Daagse Hoorn. Verder mag jij je voor de sportevenementen die altijd snel zijn uitverkocht zoals de Dam tot Damloop, Alkmaar City Run by night en Fjoertoer Egmond als eerste inschrijven en heb je gegarandeerd een startbewijs. Daarnaast start je altijd in een gunstige startgroep, kun je gratis deelnemen aan de vele clubwandeltochten en krijg je korting bij speciaalzaken en op alle andere fietsevenementen. Ook ontvang je 10x per jaar het Le Champion magazine.

Lid ben je al voor € 32,- per jaar. Wil je je gezin ook laten profiteren van het lidmaatschap? Kies dan voor het gezinslidmaatschap voor maar € 6,50 extra per persoon. Word nu lid van Le Champion.