Inschrijven

Dit jaar zal de 13e editie van de Fiets4Daagse Hoorn van dinsdag 2 t/m 5 mei plaatsvinden. Deze ontdekkingstocht door Westfriesland mag jij niet missen!

De inschrijfgelden van de Fiets4Daagse Hoorn zijn voor elke afstand gelijk. Vind jij vier dagen fietsen net even te veel? Kies dan voor de Fiets1Daagse en fiets één dag mee. Bij jouw inschrijving kies je dan op welke dag jij dan meefietst. Wil jij twee of drie dagen meefietsen? Schrijf je dan in voor meerdere Fiets1Daagse. Inschrijving geopend!

Inschrijven

Tarieven


RegulierLate Bird
Fiets4Daagse*€ 27,50€ 30,50
Fiets1Daagse€ 8,-€ 9,-


Optie tot historische overtocht€ 12,50 extra boven op inschrijftarief
* Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief van de volledige Fiets4Daagse Hoorn (zowel op de Reguliere als de Late Bird inschrijving).

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

De Museumboot en Museumstoomtram
Tijdens dag 2 (woensdag 3 mei) van de Fiets4Daagse Hoorn kunnen deelnemers aan de 30 km genieten van een historische overtocht. De Stoommuseumboot vanuit Enkhuizen brengt je naar Medemblik om vervolgens over te stappen op de Museumstoomtram van Medemblik terug naar Hoorn. De fietsen zullen door organisatie weer naar Hoorn vervoerd worden. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 12,50,-. 
Word lid van Le Champion
Meedoen aan de sportevenementen van Le Champion is al een feest op zich, maar om als lid aan de start te staan, geeft net dat beetje extra. Word net als ruim 20.000 andere sportliefhebbers lid van Le Champion. Le Champion geeft leden graag iets meer.

Als lid van Le Champion krijg je meteen 3 euro korting op je deelname aan de Fiets4Daagse Hoorn. Verder mag jij je voor de sportevenementen die altijd snel zijn uitverkocht zoals de Dam tot Damloop, Alkmaar City Run by night en Fjoertoer Egmond als eerste inschrijven en heb je gegarandeerd een startbewijs. Daarnaast start je altijd in een gunstige startgroep, kun je gratis deelnemen aan de vele clubwandeltochten en krijg je korting bij speciaalzaken en op alle andere fietsevenementen. Ook ontvang je 4x per jaar het Le Champion magazine.

Lid ben je al voor € 32,- per jaar. Wil je je gezin ook laten profiteren van het lidmaatschap? Kies dan voor het gezinslidmaatschap voor maar € 6,50 extra per persoon. Word nu lid van Le Champion.