Inschrijven

Dit jaar zal de 13e editie van de Fiets4Daagse Hoorn van dinsdag 2 t/m 5 mei plaatsvinden. Deze ontdekkingstocht door Westfriesland mag jij niet missen! Let op! Je kan nog tot en met woensdag 26 april 16.00 uur inschrijven. 

De inschrijfgelden van de Fiets4Daagse Hoorn zijn voor elke afstand gelijk. Vind jij vier dagen fietsen net even te veel? Kies dan voor de Fiets1Daagse en fiets één dag mee. Bij jouw inschrijving kies je dan op welke dag jij dan meefietst. Wil jij twee of drie dagen meefietsen? Schrijf je dan in voor meerdere Fiets1Daagse. 

Inschrijven

De Fiets4Daagse Hoorn 2025 vindt plaats op dinsdag 29 april tot en met vrijdag 2 mei. De inschrijving opent medio december. Ben jij er weer bij? 

Inschrijving opent december

Tarieven


Na-inschrijving
Fiets4Daagse*€ 35,-
Fiets1Daagse€ 13,-


Optie tot historische overtocht€ 19,50

* Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief van de volledige Fiets4Daagse Hoorn (zowel op de Reguliere als de Late Bird inschrijving).

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

De Museumboot en Museumstoomtram
Tijdens dag 3 (donderdag 2 mei) van de Fiets4Daagse Hoorn kunnen deelnemers aan de 30 km genieten van een historische overtocht. De Stoommuseumboot vanuit Enkhuizen brengt je naar Medemblik om vervolgens over te stappen op de Museumstoomtram van Medemblik terug naar Hoorn. De fietsen zullen door organisatie weer naar Hoorn vervoerd worden. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 19,50,-.