• Nieuws
  • De mooiste stukjes Westfriesland

De mooiste stukjes Westfriesland

Dag twee van de Fiets4Daagse Hoorn stond geheel in het teken van de Westfrieslandroute. De deelnemers werden vandaag onder een heerlijk zonnetje getrakteerd op de mooiste stukjes van Westfriesland. De routes kenden bezienswaardigheden op mooie locaties zoals museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. De stempelposten waren vandaag te vinden bij zorgboerderij Klaver, manege Beukers en VV RKEDO. De dijk bij de strijkmolens en de tulpenvelden waren in trek voor een momentje pauze. Vervolgens werd er verder gefietst richting de binnenstad van Hoorn waar een rondje werd gemaakt op het Oostereiland. De finish van deze tweede zonnige fietsdag vond met een gezellig onthaal plaats bij Hotel van der Valk Hoorn, met een smakelijke traktatie voor iedere deelnemer.

Ook de komende dagen is het mogelijk om je nog in te schrijven voor de resterende dagen van de Fiets4Daagse Hoorn! Kom naar de helpdesk bij IJsbaan de Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn.