Sponsormogelijkheden

Onze sponsoren en partners zijn van onschatbare waarde. Bekijk hieronder wie ons steunen en met wie wij dit evenement samen mogelijk maken.

Deen Supermarkten

“Geen dag zonder DEEN” luidt onze pay off. En zo ervaren onze klanten in Noord-Holland en Flevoland het ook: voor je dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar DEEN. Voor het beste vlees uit eigen slagerij, voor groente en fruit vers van de veiling, voor vers gebakken brood en banket, voor de mooiste bloemen en planten en natuurlijk omdat de prijzen bij DEEN bijzonder laag zijn. DEEN vindt het belangrijk om als regionaal bedrijf de plaatselijke verenigingen in en rond de vestigingsplaatsen van de winkels te ondersteunen. Om die reden zijn wij een samenwerking gestart met de Fiets4Daagse. DEEN Supermarkten wenst u dan ook gezond en fit, veel fietsplezier!

Intexstore

Intexstore, buitengewoon genieten. Intexstore is het vertrouwde adres voor serres, tuinkamers, terrasoverkappingen en vouwwanden.Van advies tot plaatsing en nazorg bent u bij ons aan het juiste adres www.intexstore.nl

E-Bike Store Hoorn

De verzorging van jouw fiets tijdens de Fiets4Daagse Hoorn ligt in handen van E-Bike Store Hoorn. Deze partner uit Hoorn staat voor je klaar bij startpunt IJsbaan de Westfries om voorafgaand aan de route van de dag jouw fiets in topconditie te krijgen. Ook wanneer je pech krijgt onderweg, zijn ze bereikbaar en komen ze naar je toe om je weer op weg te helpen.
Kijk voor meer informatie over deze stoere fietsenwinkel op www.ebikestorehoorn.nl

VVV Hart van Noord-Holland

Na een sportieve inspanning neerploffen op een heerlijk zacht bed? Of genieten van een heerlijke maaltijd die je zo hebt verdiend? Bij de VVV is veel mogelijk! Boek je vakantiewoning, appartement of hotel in stad, duin of dorp en maak je sportactiviteit compleet! Ook voor leuke uitjes, wandelingen, fietskaarten, souvenirs en tips kun je bij de VVV terecht. Doe bijvoorbeeld de Alkmaar Code, een spannende speurtocht voor kinderen. Of snuif cultuur met de Kunstroute Bergen.

Digitale tijgers komen ook aan hun trekken. Er zijn diverse Interactieve stadswandelingen voor de smartphone, de Mijn VVV app voor jouw persoonlijke trip of check gewoon even onze mobiele website! Op de website van de VVV kun je direct zien welke hotels er vrij zijn en welke vakantiehuizen nog plaats hebben. Bekijk ons grote aanbod in drukwerken via www.vvvwebshop.nl. De VVV, het beste sportidee!