Nieuws /

Inschrijving jubileum editie Fiets4Daagse Hoorn geopend!

Heb jij 2 t/m 5 mei 2018 al vrijgemaakt in je agenda? Dan vindt namelijk alweer de 10 editie van de Fiets4Daagse Hoorn plaats, een jubileum! Het Westfriese landschap, dat omgeven wordt door de 126 kilometer Westfriese Omringdijk, kent een uniek landschap. Geniet van de bloeiende tulpenvelden, uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en de oude havenstadjes. Ze zijn prachtig in het voorjaar!

Afstanden
Tijdens de Fiets4Daagse Hoorn kan je kiezen uit drie verschillende afstanden: 30, 50 en 70 kilometer. Op vrijdag 4 mei is er tijdens de 30 kilometer route een mogelijkheid om vanuit Enkhuizen per boot naar Medemblik te reizen. Van daaruit kan je met de Museum Stoomtram naar Hoorn. Een ervaring die je niet mag missen!

Start & finish
De start en finish zijn bij IJsbaan De Westfries in Hoorn. Op de laatste dag zal je feestelijk finishen op de Roode Steen in het centrum van Hoorn. Schrijf je hier in voor de Fiets4Daagse Hoorn! 

Combi-inschrijving
Ook dit jaar kan je een combi-inschrijving doen. Je kunt je dan inschrijven voor de Fiets4Daagse Hoorn én de Fiets4Daagse Alkmaar. Je ontvangt dan een passe-partout onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland. De Fiets4Daagse Alkmaar vindt dit jaar plaats van 4 t/m 7 juli 2018. Ook hier zijn drie verschillende afstanden: 30, 50 en 70 km. Schrijf je hier in voor de passe-partout Fiets4Daagse Noord-Holland en geniet van al het moois dat Hoorn én Alkmaar te bieden hebben!

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief