Sponsors

De evenementen van Le Champion bieden veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Le Champion ziet sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Le Champion gelooft vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een geslaagd evenement neer te zetten. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de Fiets4daagse Hoorn en via ons evenement in contact komen met duizenden fietsers? Stuur ons een dan een email.

Sponsors

      


Partners

Opmeeranders58

 

 

eco160x31  


Media partners

FietsActief_Logo_nieuw_CMYK 1000pxbreed


Gemeenten

 

 

Sponsors stellen zich voor

Onze sponsoren en partners zijn van onschatbare waarde. Bekijk hieronder wie ons steunen en met wie wij dit evenement samen mogelijk maken.

 

Deen Supermarkten
“Geen dag zonder DEEN” luidt onze pay off. En zo ervaren onze klanten in Noord-Holland en Flevoland het ook: voor je dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar DEEN. Voor het beste vlees uit eigen slagerij, voor groente en fruit vers van de veiling, voor vers gebakken brood en banket, voor de mooiste bloemen en planten en natuurlijk omdat de prijzen bij DEEN bijzonder laag zijn. DEEN vindt het belangrijk om als regionaal bedrijf de plaatselijke verenigingen in en rond de vestigingsplaatsen van de winkels te ondersteunen. Om die reden zijn wij een samenwerking gestart met de Fiets4Daagse. DEEN Supermarkten wenst u dan ook gezond en fit, veel fietsplezier!


IntexstoreLogo Intexstore nieuw
Intexstore, buitengewoon genieten. Intexstore is het vertrouwde adres voor serres, tuinkamers, terrasoverkappingen en vouwwanden.Van advies tot plaatsing en nazorg bent u bij ons aan het juiste adres www.intexstore.nl


E-Bike Store Hoorn
De verzorging van jouw fiets tijdens de Fiets4Daagse Hoorn ligt in handen van E-Bike Store Hoorn. Deze partner uit Hoorn staat voor je klaar bij startpunt IJsbaan de Westfries om voorafgaand aan de route van de dag jouw fiets in topconditie te krijgen. Ook wanneer je pech krijgt onderweg, zijn ze bereikbaar en komen ze naar je toe om je weer op weg te helpen. 

Kijk voor meer informatie over deze stoere fietsenwinkel op www.ebikestorehoorn.nl


VVV Hart van Noord-Holland
Na een sportieve inspanning neerploffen op een heerlijk zacht bed? Of genieten van een heerlijke maaltijd die je zo hebt verdiend? Bij de VVV is veel mogelijk! Boek je vakantiewoning, appartement of hotel in stad, duin of dorp en maak je sportactiviteit compleet! Ook voor leuke uitjes, wandelingen, fietskaarten, souvenirs en tips kun je bij de VVV terecht. Doe bijvoorbeeld de Alkmaar Code, een spannende speurtocht voor kinderen. Of snuif cultuur met de Kunstroute Bergen.

Digitale tijgers komen ook aan hun trekken. Er zijn diverse Interactieve stadswandelingen voor de smartphone, de Mijn VVV app voor jouw persoonlijke trip of check gewoon even onze mobiele website! Op de website van de VVV kun je direct zien welke hotels er vrij zijn en welke vakantiehuizen nog plaats hebben. Bekijk ons grote aanbod in drukwerken via www.vvvwebshop.nl. De VVV, het beste sportidee!


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl